Vrije markt Cuijk adres

 

De Vrije Markt Cuijk ligt, anders dan de naam doet vermoeden, in Katwijk.
Het exacte adres is:
Vrije Markt Cuijk
Korte Oijen 3
(Industrieterrein ‘Haven Cuijk’)
5433NE Katwijk

U kunt te allen tijde volledig gratis parkeren op één van onze grote parkeerplaatsen voor de Vrije Markt. Parkeren is gratis omdat wij u niet willen beperken in de tijd dat u ons wilt bezoeken. Wij vinden het hartstikke fijn als u het zo lang mogelijk naar uw zin heeft op de Vrije Markt Cuijk, en daar moet geen beperking aan zitten in de vorm van een duur parkeerkaartje. Er zijn ontzettend veel parkeerplaatsen daar de Vrije Markt een bekende evenementenhal is voor grote beurzen, dus u weet altijd een parkeerplaatsje te bemachtigen. U bent op elk moment van de dag welkom de Vrije Markt Cuijk te bezoeken, de deuren staan elke minuut vanaf 09:00 uur tot 16:30 uur voor u open.

Toegangsprijs
De toegangsprijs voor de grote evenementhallen tijdens de Vrije Markt is het bedrag van €2,50. Wij vragen dit bescheiden bedrag omdat dit ons helpt de Vrije Markt te laten blijven bestaan. De winst van de kraampjes gaat uiteraard voornamelijk naar de verkopers en de handelaren, en met deze toegangsprijs kunnen wij artiesten en andere optredens betalen. Tegelijkertijd blijft er op deze manier geld over voor kraampjes, materialen en onderhoud.

Kraam opzetten
Als u een kraam op komt zetten op één van de Vrije Markt dagen, wordt u aangeraden tussen 7:30 uur en 8:30 uur te arriveren. Op deze manier heeft u voldoende tijd om uw kraam op te zetten zodat u er volledig klaar voor bent wanneer het grote publiek om 09:30 uur zal arriveren. Op de speciale zondagen en feestdagen kunt u ietsjes langer blijven liggen; u kunt dan tussen 08:00 uur en 09:00 uur uw kraam op komen zetten.