Vrije markt Cuijk openingstijden

 

De Vrije Markt in Cuijk is elke zaterdag geopend voor heel Nederland. Maar wat zijn de openingstijden? Elke zaterdag zijn de deuren van 09:00 uur tot 16:30 uur geopend en staan de vele kramen, tentjes en artiesten weer op u te wachten om u van harte te verwelkomen. Buiten de standaard zaterdagen is de Vrije Markt Cuijk ook nog op speciale dagen geopend. Deze extra marktdagen vinden meestal op of rond de feestdagen plaats. Op deze dag is Vrije Markt Cuijk van een extra feestelijk tintje voorzien. Natuurlijk vindt u naast alle feestelijkheid altijd alle kraampjes, terrassen en vermaak op deze speciale dagen. Aan alles is gedacht!

Open op andere dagen
De vrije markt Cuijk is ongeveer één keer per maand geopend. Kijk voor de openingsdagen altijd even op de website van de markt. De data staan hier altijd ruim van tevoren op aangegeven.
Tijdens deze speciale openingsdagen gelden er andere openingstijden dan de reguliere zaterdagen. Op de extra zondagen en Tweede Kerstdag is de Vrije Markt Cuijk geopend van 10:00 uur tot 16:30 uur. In 2014 zullen er ook weer speciale openingszondagen zijn. De exacte dagen zijn op dit moment nog niet bekend, maar deze data vindt u binnenkort op onze website. Uiteraard zijn we ook met Pasen en Pinksteren geopend. Deze dagen zijn wij gewoon open van 09:00 uur tot 16:30 uur. Door de overdekte en verwarmde hallen van Vrije Markt Cuijk speelt het weer nooit een rol om naar Katwijk te reizen. De hallen van de Vrije Markt Cuijk zijn altijd op een lekkere temperatuur, en daarom kunt u het hele jaar komen. Wilt u lekker kraampjes bezoeken maar laat de koude winter dat niet toe? Of het is juist veel te heet om over markten rond te lopen? Bij Vrije Markt Cuijk is de temperatuur altijd heerlijk en heeft u met het weer niets te maken.