Zwarte markt Cuijk openingstijden

 

Wat zijn de openingstijden van de zwarte markt Cuijk? Elke zaterdag is de Zwarte Markt Cuijk geopend om mensen uit het hele land te mogen verwelkomen. De openingstijden zijn van 09:00 uur tot 16:30 uur en de hele dag kan er genoten worden van de vele producten, eettentjes en muziekpodia. Alsof elke zaterdag nog niet genoeg was, is de Zwarte Markt ook nog op extra dagen geopend. Deze speciale marktdagen vinden altijd plaats op de feestdagen, en soms zijn er ook nog extra zondagen. Tijdens de feestdagen vindt u buiten alle faciliteiten die u gewend bent van Zwarte Markt Cuijk ook nog een extra gezellig feesttintje. Zwarte Markt Cuijk is een ontzettend leuke plek om de feestdagen met het gezin door te brengen. De markt is ongeveer één keer per maand geopend. De data van opening treft u aan op de website van de markt zelf.
Er gelden tijdens de speciale openingszondagen en – feestdagen andere openingstijden dan u van Zwarte Markt Cuijk gewend bent. Op deze extra zondagen en Tweede Kerstdag is Zwarte Markt Cuijk geopend van 10:00 uur tot 16:30 uur.

Speciale zondagen en feestdagen
Ieder jaar is Zwarte Markt Cuijk weer geopend op speciale zondagen en feestdagen. Met Pasen en Pinksteren zijn wij altijd geopend, gewoon van 09:00 uur tot 16:30 uur. Wanneer de andere openingszondagen in volgende jaren plaatsvinden, is op dit moment nog niet bekend, maar deze informatie vindt u binnenkort terug op onze website. Gelukkig hoeft het seizoen u niet te stoppen om de Zwarte Markt Cuijk te bezoeken. De markt is volledig overdekt en er is altijd een aangename temperatuur. Vriest het dat het kraakt? Ligt u te koken in te zon? Bij Zwarte Markt Cuijk is het altijd lekker, en kunt u de hele dag zonder tegenslagen tussen de kraampjes neuzen.