Zwarte markt Cuijk

 

Elke week gaan 15.000 Zuid-Nederlanders richting Katwijk om te genieten van één van de gezelligste markten van Zuid-Nederland. In Katwijk wacht elke zaterdag de Zwarte Markt Cuijk om een heerlijke dag te bieden aan het hele gezien. Al vijfentwintig jaar wordt deze gezellige markt georganiseerd. De Zwarte Markt doet misschien in eerste instantie denken aan illegale ruilhandel, maar bij ons is daar natuurlijk geen sprake van.

Oorspronkelijke opzet
De oorspronkelijke opzet van de gezellige en goedkope handel van vroeger is bewaard gebleven, maar illegale producten worden niet meer verkocht. Wekelijks vindt u op de Zwarte Markt Cuijk meer dan 1.500 kramen. Deze kramen zijn de hemel voor mensen die op zoek zijn naar goedkope of leuke spulletjes. Vindt u het echter leuk om gewoon een dagje rond te neuzen, bent u bij ons ook aan het goede adres. Wekelijks liggen er weer leuke nieuwe en tweedehandse spulletjes op u te wachten om bekeken en gekocht te worden. Juist omdat er zo vreselijk veel kramen zijn, vindt u bij Zwarte Markt Cuijk alles wat u maar kunt verzinnen. Producten van kleding tot hebbedingetjes, van computeraccessoires tot thuisdecoratie, alles wordt verkocht op de Zwarte Markt Cuijk.

22.000 m2 aan ruimte
De Zwarte Markt Cuijk heeft een enorme oppervlakte van maar liefst 22.000 vierkante meter. Deze grote ruimte is niet alleen gevuld met kraampjes, zodat u veel meer bij ons kunt doen dan alleen maar winkelen en rondneuzen. Als u tijdens het struinen even wilt uitrusten, kan dat bij één van onze vele terrasjes of eettentjes. Heeft u zin in vermaak kunt u goed terecht bij één van onze muziekpodia of één van de andere optredens tijdens de Zwarte Markt Cuijk. Kom snel een keertje genieten van de vele kraampjes, de leuke eetgelegenheden en de gezellige muziek. Zwarte Markt Cuijk staat voor u klaar om u en het hele gezin lekker een dagje te laten genieten van alles dat Cuijk te bieden heeft. Wij zien u graag op de Zwarte Markt Cuijk in Katwijk!